Gosia Molska

Dziennikarka kulinarna, producentka programów kulinarnych i foodproducer w dużych kulinarnych show. Kulinarne szlify zdobywała pod okiem Hanny Szymanderskiej. Podczas swoich kulinarnych podróży zjadła już pół Europy, Indie, Malezję, Tajlandię, Sri Lankę, Koreę i kawałek Afryki. Cały czas ma apetyt na więcej, a Polska stanowi dla niej nieustanny obiekt smakowitych badań.

Przez wiele lat związana z Kuchnią+, widzowie poznali ją w programach: „Babeczki wielkanocne”, „Babeczki wigilijne”, „Po-smaki świata: Sri Lanka”, „Po-smaki świata: Węgry”, „Po-smak Turcji”, „Posmak świata”.

W swoim programie „Polska Molskiej” odkrywała tajemnice rodzimej, lokalnej kuchni. Autorka książki „Kuchnia Regionalna”. Felietonistka Polska The Times. Jurorka kolejnej już edycji kulinarnego show „Bake Off – Ale Ciacho!” w TVP2. Współpracuje z programem śniadaniowym „Pytanie na Śniadanie” w TVP2, w którym prowadzi kącik kulinarny i cykl podróżniczy. Mama 5-letniej Malinki, hedonistka, foodie. Kocha to, co robi.

Oferta:

EVENTY KULINARNE – prowadzenie oraz kulinarne show na żywo

KULINARNY TEAM BUILDING – Zajęcia w grupach, podczas których goście w atmosferze rywalizacji bawią się gotowaniem, poznają tajniki nowoczesnej kuchni, uczą się współpracy i rozwijają twórcze myślenie.

Gosia Molska